Intruktion til arbejdsplan

For at du kan få udnyttet din tid på kurserne optimalt, er det meget vigtigt at du lærer at tilrettelægge tiden med de rammer og ressourcer du har til rådighed.

Her spiller arbejdsplanen en stor rolle, målet er at du hver dag får arbejdsplanen tilrettelagt så din kursus-dag bliver så effektiv/læring rig som muligt.

Ovenstående har du 5 opgaver i forskellige farver; Grøn, blå, gul, rød og lyseblå. De er med til at fører dig frem til at nå målene på kurset grundlæggende tilberedningsmetoder og råvarer og kvalitet i madproduktionen.

Alle 5 opgaver har ens struktur med forskelligt indhold. Du skal udvælge nogle mål og der ud fra sætte dig ind i stoffet via denne her platform. Det er anbefalingen, at du bruger ca. 2 lektioner til teorien og derefter udarbejde en arbejdsplan, som er din retningslinje for resten af dagen. Nedestående er der et overbliksskema med tilhørende sensoriskhjælpeskema.

Løbende skal du bruge disse skemaer for at kunne dokumenter din læring og dine refleksioner på dagen.

Dagen afsluttes med at du vurderer din nye viden, afkrydser i højre side på progressionsfelterne og påbegynder evt. næste dags planlægning i samråd med din underviser.

Der er vedlagt en vejledning til hvordan du udarbejder en arbejdsplan til fx den afsluttende prøve.