Skip to main content
Side panel
IKTiAMU
For undervisere
Anvendelse af IKT i AMU
Digital læring i AMU
Fleksibel læring i AMU
Værktøjer
Vejledning til IKTiAMU
Undervisningsmaterialer
Automatik
Digitalteknik
Elektronik
Mikroprocessorteknik
Netværk
Kurser
English
Dansk
English
Enter your search query
You are currently using guest access (
Log in
)
Fra_ufaglært_til_faglært
Introduktion til kursisten
Produktionshygiejne
Arbejdsplan
Køkkenudstyr
Råvarer - Grønsager
Råvarer - Kød og vildt
Råvarer - Saftige frugter
Råvarer - Krydderurter
Råvarer - Kartoflen
Råvarer - Fedtrige frø og kerner
Råvarer - Fedtstoffer
Råvarer - Mejeriprodukter
Råvarer - Fisk og skaldyr
Råvarer - Ægget
Råvarer - Korn og kerner
Råvarer - Fjerkræ
Tilberedning
Køkkenpraksis
Ernæring
Kalkulation
Miljø
Produktionsformer/serveringsformer
Råvarekurve
Menuplanlægning
Hel- og halvfabrikata
Madtekniske egenskaber
Home
Calendar
Log ud
Fra ufaglært til faglært
Home
Courses
Hotel- og Restaurant
Fra_ufaglært_til_faglært
Råvarer - Saftige frugter
Test din viden om saftige frugter
Back to 'Råvarer - Saftige frugter'
Test din viden om saftige frugter
Click
http://quiz.mercantec.dk/quiz.php?u4039q499v2053523986
link to open resource.
Test din viden om saftige frugter
◄ Videoer om råvarer - saftige frugter
Jump to...
Jump to...
Introduktion til kursisten
Videoer om produktionshygiejne
produktionshygiejne bog
Intruktion til arbejdsplan
Introduktionsvideo til gaskomfuret
Introduktionsvideo til induktionskomfuret
Introduktionsvideo til ovne
Introduktionsvideo til opvaskemaskinen
Introduktionsvideo til Lillebjørnen
Introduktionsvideo til stor røremaskine
Introduktionsvideo til blenderen
Introduktionsvideo til pladerenseren
Introduktionsvideo til vægte
Videoer om grøntsager
Test din viden om grøntsager
Generelt om grønt og frugt
Sæsonliste for grøntsager
Test din viden om kød og vildt
Videoer om kød og vildt
Kalven
Oksen
Opgave om kød
Videoer om råvarer - saftige frugter
Opgave om frugt
Grøntsager og frugt
Frugtsæson
Videoer om de forskellige krydreurter
Videoer om kartofter
Test din viden om kartofler
Kartofler på alverdens måder
Videoer om fedtrige frø og kerner
Videoer om fedtstoffer
Videoer om mejeriprodukter
Videoer om fisk og skaldyr
Opgave om fisk
Videoer om ægget
Videoer om kort og kerner
Opgave om korn
Videoer om fjerkræ
Videoer om tilberedningsmetoder
Skema over Bagemetoderne
Skema over delingssmetoderne
Skema over jævnemetoderne
Skema over marineringssmetoderne
Skema over saltningsmetoderne
Skema over stegemetoderne
Skema over syltningsmetoderne
Skema over kogemetoderne
Simreretter
Desserter
Gammeldags retter
Etniske opskrifter
Simreretter
Desserter
Gammeldags retter
Etniske opskrifter
Videoer om De energigivende næringsstoffer
Test din viden om De energigivende næringsstoffer
Videoer om energi og energibehov
Videoer om varedeklarationer
Fedtstoffer og kostberegning
Udregning af energi på morgenmadsprodukter
case opgave ernæring
Mål og vægt tabel fra DTU Food
Kalkulation af pris
Kalkulation
Miljø, økologi og genteknologi
Produktionsformer og serveringsformer
Råvarekurve
Menuplanlægning
Hel- og halvfabrikata
Madtekniske egenskaber
Opgave om frugt ►